Πώς να καθαρίσεις τα άλατα από το τηλέφωνο της ντουζιέραςΤα άλατα που δημιουργούνται στη μπανιέρα αλλά και στο τηλέφωνο του ντους είναι κάτι αναπόφευκτο. Υπάρχει, όμως, ένας πολύ απλός τρόπος για να τα απομακρύνεις χωρίς ιδιαίτερο τρίψιμο. Αν το τηλέφωνό σου είναι κολλημένο στο ντους σου και δε βγαίνει από τη θέση του, μην απελπίζεσαι. Μπορείς να το καθαρίσεις και έτσι...
 
Πάρε ένα πλαστικό μπολ και γέμισέ το με λευκό ξύδι το οποίο προηγουμένως έχεις ζεστάνει. Βύθισε το τηλέφωνο στο μπολ. Για να μπορέσεις να κρατήσεις το τηλέφωνο μέσα στο μπολ για όση ώρα χρειάζεται δέσε το με λίγη κολλητική ταινία. Άφησέ το για μία ώρα - όχι περισσότερο.
 
Αφαίρεσε την ταινία και το μπολ. Τα άλατα θα έχουν μαλακώσει ενώ κάποια από αυτά θα έχουν μείνει μέσα στο ξύδι. Για να καθαρίσεις και τα υπόλοιπα που βρίσκονται πάνω στο τηλέφωνο πάρε μία παλιά οδοντόβουρτσα και τρίψε το τηλέφωνο. Μην ξεχάσεις, μόλις τελειώσεις, να ρίξεις νερό σε όλο το ντους για να φύγουν τυχόν υπολείμματα ξυδιού.
 
Τέλος, πέρασε το εξωτερικό μέρος του τηλεφώνου με ένα υγρό πανί και στέγνωσέ το με ένα στεγνό πανί.
 
Τα άλατα είναι ένα από τα πράγματα τα οποία έχεις συνδυάσει με πολύ τρίψιμο. Με το μυστικό, όμως, που μόλις σου δώσαμε μπορείς να τα εξαφανίσεις σχεδόν χωρίς να κάνεις τίποτα. Δοκίμασέ το και θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα!

Άλλα άρθρα

comments powered by Disqus

[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button